Openingstijden

Alleen op afspraak

 
Palestrinastraat 72

7557SX Hengelo, NL

Over ons

We zijn gepassioneerd over wat we doen.

Wie zijn we

Wij zijn al vanaf oktober 2009 actief in het herstellen van uw defecte satelliet, digitenne, kabeltelevisie ontvangers. Monitors en PC & Laptops. Onze diensten zijn uitsluitend gericht op de reparatie van deze 5 productgroepen. Reparatie wordt verzorgt door ons opgeleid personeel met IPC reparatie certificaat.

Het grote voordeel hiervan is een hoog kennisniveau en een uitgebreide voorraad aan originele onderdelen. Ook hebben we zeer goede betrekkingen met de producenten en leveranciers van de onderdelen welke we gebruiken voor uw reparatie.

Bij ons zijn er geen wachttijden.

Uw ontvanger wordt binnen 10 - 60 minuten gerepareerd. U kunt 5 dagen per week bij ons terecht. Defecte ontvanger zelf komen brengen kan, maar u moet wel hiervoor een afspraak maken. U kunt uw ontvanger ook opsturen. Vergeet u dan niet het serviceformulier in te vullen en samen met de ontvanger naar het volgende adres opsturen:
Sat Reparatie, Palestrinastraat 72, 7557SX Hengelo, Nederland

Over Eigenaar: Ik repareer al meer dan 31 jaar. Ik was 14 jaar werkzaam als Senior Service Engineer bij Echostar Europe dat zich bezighoudt met de productie van de satelliet en kabel ontvangers. Nu heb ik een kleine reparatie bedrijf "Sat Reparatie". Mijn doel is het leveren van een betaalbare en snelle reparatieservice in heel Nederland en sinds kort ook in het Buitenland. Sat Reparatie is gevestigd in Hengelo, Overijssel. Adres: Sat Reparatie, Palestrinastraat 72, 7557SX Hengelo.

Onze diensten

Satellietontvanger reparatie50%
Kabel tuner reparatie20%
Digitenne reparatie10%
Monitor reparatie3%
PC & Laptop reparatie4%
Image

Zoals iedereen om zich heen ziet leven we tegenwoordig in een maatschappij waarin alles snel wordt vervangen. Dus zo ook uw defecte toestellen. Dit is echter niet nodig! De liefde voor het vak en de wereld maakt dat wij er alles aan doen om uw defecte toestellen een nieuw leven te geven. Kom bij ons langs met uw defecte toestel! Op deze manier dragen wij samen zorg voor een beter milieu en kunt u nog langer genieten van uw apparaten zonder dat het veel geld hoeft te kosten om een nieuwe aan te schaffen.

Klantenservice

Werktijden

Maandag 11 - 21 uur [ Alleen op afspraak ]
Dinsdag 11 - 21 uur [ Alleen op afspraak ]
Woensdag 11 - 21 uur [ Alleen op afspraak ]
Donderdag 11 - 21 uur [ Alleen op afspraak ]
Vrijdag 11 - 21 uur [ Alleen op afspraak ]
Zaterdag 19 - 21 uur [ Alleen op afspraak ]

Per post opsturen

Defecte Tuner of satellietontvanger met afstandsbediening kunt u naar ons adres in Hengelo opsturen! Klik op 'serviceformulier' en vul het formulier in en stuur hem met uw defecte ontvanger op. Binnen enkele dagen zal uw gerepareerde tuner of satellietontvanger weer bij u bezorgd zijn. Terugzenden is met GLS of PostNL.

Telefonische klantenservice

Telefonische klantenservice is bereikbaar van:
Maandag t/m vrijdag van 19 uur tot 21 uur.
Zaterdag van 19 tot 21 uur.
Zondag gesloten.

 

Waarom Sat Reparatie kiezen?

Bij Sat reparatie.nl werken mensen met 30 jaar ervaring in het repareren van Digitale tuners. Uw Digitenne tuner, Satellietontvanger of Ziggo tuner wordt vakkundig en snel voor een zeer aantrekkelijke prijs gerepareerd. Reparatie wordt verzorgt door ons opgeleid personeel met IPC reparatie certificaat.

Welke reparaties

In principe kunnen we elk defect verhelpen. Voor een korte overzicht van reparaties welke wij voor u kunnen uitvoeren kunt u via diensen knop uw type toestel selecteren.
TV, Satellietontvangers, kabel tuners ...

Kwaliteit met Garantie

Uw ontvanger wordt met veel zorg behandeld. De onderdelen die wij gebruiken bij de reparaties zijn origineel en van goede kwaliteit. Wij beschikken over een grote voorraad, en zullen de reparatie dan ook altijd direct kunnen uitvoeren...

Rekeningnummer van Satreparatie:
We zorgen ervoor dat het juiste rekeningnummer op uw factuur komt te staan.

KVK Enschede 08206310
BTW: NL002350770B07

Sat Reparatie is niet gerelateerd aan een internationaal merk.
Internationale merknamen worden alleen gebruikt voor compatibiliteit doeleinden.
De logo`s en merk / productnamen zijn eigendom van het desbetreffende bedrijven.

© 2018 Sat Reparatie by Sat Reparatie

Druk op enter om te zoeken
Druk op enter om te zoeken


(+31) 74 250 7192
Contact
Palestrinastraat 72, 7557SX Hengelo, Nederland

Openingtijden

Ma - Vri
11:00 tot 21:00 uur
Zaterdag
19:00 tot 21:00 uur
Zondag
Gesloten
Wij werken alleen op afspraak!
Afspraak maken

Volg ons op: