Openingstijden

Alleen op afspraak

 
Palestrinastraat 72

7557SX Hengelo, NL

DiSEqC 1.2 motor en USALS Installatie

Afdrukken E-mailadres

DiSEqC is een afkorting voor Digital Satellite Equipment Control. Het is een systeem dat bedacht is door Eutelsat, die nogal eens te horen kregen dat hun Hotbird satellieten alleen met een ingewikkelde draaibare installatie te ontvangen zouden zijn door de mensen die naar Astra (hun grootste concurrent) keken.Je kunt met dit systeem vanuit de satellietontvanger zaken buiten bij de LNB sturen.

Lees meer

Astra 1, Astra 3, Astra 2

Afdrukken E-mailadres

Welke schotel moet ik nemen met Triple LNB?

Je komt die vraag ook regelmatig tegen. Ben je op zoek naar ervaringen van mensen over het signaal en de kwaliteit. Liefst nog mensen die met meerdere schotels ervaring hebben, want dat is makkelijker om te vergelijken. We hebben ervaringen met 3 schotels.

Het gaat om de meest bekende satellieten: Astra 1, 2 en 3

 

Lees meer

Astra 1 en Eutelsat W2M met monoblock LNB

Afdrukken E-mailadres

maximum monoblockDit is ook niets anders dan nog een monoblock met 3 graden waarin twee LNB’s en een antenneschakelaar zijn geïntegreerd. Hierbij is in een vast uitgerichte schotel een extra LNB geplaatst, waarmee een naburige satelliet is te ontvangen. Deze aanpak is – dankzij de relatief lage kosten – vooral voor de ontvangst van Astra 1 (19.2 Oost) en Eutelsat W2M (16 Oost).

Lees meer

Astra 1, Astra 2 en Hotbird

Afdrukken E-mailadres

Visiosat Bi-Satellite Met multiholder BISAT G3 A uitbreidingsset maakt u van een Visiosat antenne een 3 satelieten opstelling. Nu heb je Astra1, Astra2, en Hotbird beschikbaar op de Visiosat Bisatellite antenne. Standaard schotels zijn er minder geschikt voor, al blijken de meeste 85 cm modellen prima te voldoen voor deze trie satellieten. Standaard offset schotels kunnen op deze manier satellieten ontvangen die niet meer dan zo’n 8 graden verschillen in orbitpositie.

Lees meer

Hotbird en Eutelsat W2M met monoblock

Afdrukken E-mailadres

maximum monoblockDit is niets anders dan nog een monoblock met 3 graden waarin twee LNB’s en een antenneschakelaar zijn geïntegreerd. Hierbij is in een vast uitgerichte schotel een extra LNB geplaatst, waarmee een naburige satelliet is te ontvangen. Deze aanpak is – dankzij de relatief lage kosten – vooral populair geworden voor de ontvangst van Hotbird (13 Oost) en Eutelsat W2M (16 Oost).

Lees meer

Monoblock voor Astra 1 en Hotbird

Afdrukken E-mailadres

Monoblock Hotbird en Astra In 1998 haalde Eutelsat de fabrikanten MTI en Zinwell er toe over daarvoor de zogenaamde monoblock LNB, te ontwikkelen. Dit is niets anders dan een behuizing waarin twee LNB’s en een antenneschakelaar zijn geïntegreerd. Daardoor bestaat de bekabeling tussen schotel (LNB) en ontvanger uit slechts een doorlopende kabel. Ging het aanvankelijk om modellen waarop 1 ontvanger was aan te sluiten, inmiddels zijn uitvoeringen te koop voor 2 (twin) of zelfs 4 ontvangers (quad).

Lees meer

Astra 1 en 3 met DUO LNB

Afdrukken E-mailadres

Astra 1 en 3 met monoblock De regionale omroepen, die vanaf november op Astra-1 (19.2 Oost) te zien zijn, verhuizen per 1.9.2007 naar de Astra-3 op 23.5 Oost, zal de schotelbezitter zijn installatie moeten aanpassen om beide posities te kunnen ontvangen. Om beide posities met een vast uitgerichte schotel te kunnen ontvangen, volstaat het uitwisselen van de LNB voor een monblock. Kies echter wel voor het juiste model!

Lees meer

© 2018 Sat Reparatie by Sat Reparatie

Druk op enter om te zoeken
Druk op enter om te zoeken


(+31) 74 250 7192
Contact
Palestrinastraat 72, 7557SX Hengelo, Nederland

Openingtijden

Ma - Vri
11:00 tot 21:00 uur
Zaterdag
19:00 tot 21:00 uur
Zondag
Gesloten
Wij werken alleen op afspraak!
Afspraak maken

Volg ons op: