Openingstijden

Alleen op afspraak

 
Palestrinastraat 72

7557SX Hengelo, NL

Transparante schotel

Afdrukken E-mail

digi1_60cm schotelTransparante offset schotel 60 cm. De Digi1 is een onopvallende satelliet schotelantenne, helemaal doorzichtig. Normaal gesproken is een schotelantenne van staal of aluminium. De Digi 1 schotel is dat niet! Deze satelliet antenne is van doorzichtige kunststof gemakt en daardoor een van de minst opvallende schotelantenne die er is. Uiteraard zit er wel een metalen gaas in de schotel verwerkt, want anders zouden de satellietsignalen gewoon door de schotel heen geen. Belangrijk bij een dergelijke schotel is de grote van de gaatjes in het gaas. Als de gaatjes te groot worden verliest de schotel te veel signaal. De gaatjes mogen niet groter zijn dan een tiende van de golflengte.

Bij de Digi 1 zijn de gaatjes in de schotel niet groter dan twee millimeter. Van teveel verlies is dus geen sprake, omdat de satellietsignalen een golflengte hebben van tussen 2.35 cm en 2.8 cm.

De Digi 1 is een complete schotelantenne, zelfs de muurbeugel wordt bijgeleverd. Alles zit keurig in de kartonen doos met alle losse onderdelen apart in plastic zakjes verpakt. Ook aan de bevestiging van de muurbeugel is gedacht, in de doos van de schotelantenne zit een zakje met 4 expansie bouten.

Conclusie
De Digi 1 schotelantenne is een heel aparte verschijning, dus doorzichtig. Dat zorg ervoor dat de Digi 1 gebruikt kan worden op plaatsen waar normaal geen schotelantenne geplaatst zal woorden. De presentatie van de schotelantenne zijn goed, maar niet uitzonderlijk. De sterkste kan van deze schotelantenne is zijn onopvallende verschijning.

De waardering digi1_60cm schotelDe waardering voor de Digi 1, wat montage betreft is jammer genoeg niet best.
Ook de mechanische kwaliteit verdient niet meer van 4 sterren.
En tot slot verdient de schotel voor ontvangst ook 4 sterren.

Hier heb je een aantal voorbeelden waarmee je 3 of 6 satellieten kunt ontvangen op een vast opgestelde schotel:

[ Archsat ] [ BISAT - VISIOSAT ] [ TechniSat Multytenne ] [ Triax ] [ WaveField ]

© 2018 Sat Reparatie by Sat Reparatie

Druk op enter om te zoeken
Druk op enter om te zoeken


(+31) 74 250 7192
Contact
Palestrinastraat 72, 7557SX Hengelo, Nederland

Openingtijden

Ma - Vri
11:00 tot 21:00 uur
Zaterdag
19:00 tot 21:00 uur
Zondag
Gesloten
Wij werken alleen op afspraak!
Afspraak maken

Volg ons op: