Sat Reparatie

RS232 seriële nulmodem kabel

O modem kabelEen nullmodem wordt gebruikt om er voor te zorgen dat de signalen niet "botsen". Heel vaak zul je zien dat als je 2 apparaten via de seriële poort aan elkaar wilt knopen dat je er een nullmodem tussen moet hangen. Hiervoor is het meestel voldoende om (bij 9 polige connectors) om 2 en 3 om te wisselen, soms moeten er meedere signalen omgedraaid worden. Een nullmodem is dus geen verlengkabel maar een cross-cable of via een breakoutbox tot stand gebracht.

 

Lees meer...

Welke HDMI-kabel "goedkope of een dure"

Welke HDMI-kabelDe helft van Nederland is inmiddels in het bezit van een LCD-tv of een plasmascherm. Voor een optimaal resultaat krijg je het advies een HDMI-kabel te kopen bij jouw nieuwe televisie. Er zijn er een heleboel: in alle soorten, maten en prijzen. Kassa, de Verlenging wil weten of er veel verschillen te vinden zijn tussen een HDMI-kabel van 4,- euro, 48,- euro en 140,- euro? Hier kunt u HDMI kabel kopen.

Lees meer...

De beste Beeld en Geluid

AansluitingenDe juiste aansluiting zorgt voor het beste beeld en geluid uit uw satellietontvanger. Als u de achterkant van een satellietontvanger goed bekijkt komt u enkele futuristisch ogende “stekkertjes” tegen. Wij hebben de belangrijkste aansluitingen voor u op een rijtje gezet en zullen u per aansluiting uitleggen wat de voor – en nadelen zijn. Hier kunt u kabels kopen

 

Lees meer...

Openingstijden:

Maandag 11 - 21 uur [ Alleen op afspraak ]
Dinsdag 11 - 21 uur [ Alleen op afspraak ]
Woensdag 11 - 18 uur [ Alleen op afspraak ]
Donderdag 11 - 21 uur [ Alleen op afspraak ]
Vrijdag 11 - 21 uur [ Alleen op afspraak ]
Zaterdag 19 - 21 uur [ Alleen op afspraak ]
Technische support:
Ma. Di. Do. en vrijdag van 18:30 uur tot 21 uur.
Woensdag 11 - 18 uur
Zaterdag 19 - 21 uur