PC Harde schijf vervangen

PC Harde schijf vervangen
Harde schijf van uw PC defect? Een defect Harde schijf hoeft niet direct het einde te betekenen van je PC. Wij vervangen het graag voor u. Let op met het opsturen, de harde schijf is een kwetsbaar apparaat. Reparatie inclusief 3.5 inch 500GB Western Digital harde schijf vanaf €99 exclusief windows installatie.

Oplossing:

De defecte PC kunt u per post opsturen! Klik op 'serviceformulier' en vul het formulier in en stuur hem met uw defecte laptop op. Binnen enkele dagen zal uw gerepareerde PC weer bij u bezorgd zijn! Meer info?
U kun de defecte PC ook zelf komen brengen, hiervoor moet u wel een afspraak maken. Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of maak nu online een afspraak.

Reparatieduur: 1 - 2 dagen, U kunt niet op wachten.

Reparatie aanmelden

  • 100% compatibel
  • Perfecte vervanging van Harde schijf
  • Binnen 1 tot 5 werkdagen retour
  • Prijs excl. retourzending en verpakking
  • 6 maanden garantie
  • No cure, no pay

 Maak nu een online afspraakKlik op

 

No cure, no pay: (geen oplossing = geen kosten)

Voor het vervangen van een Harde schijf geldt: no cure, no pay! Als wij het niet kunnen maken, dan betaal u alleen verzendkosten. U krijgt het apparaat dan ongewijzigd retour gestuurd. Wanneer de reparatie wel door Sat Reparatie kan worden uitgevoerd, maar u alsnog besluit om de reparatie niet door ons te laten doen dan betaal u € 35,- onderzoekskosten inclusief retourzending.

Let op: Onze reparatiedienst lost géén software-problemen met je PC op en installeert geen besturingssysteem op jouw nieuwe harde schijf.


E-mailadres