Openingstijden

Alleen op afspraak

 
Palestrinastraat 72

7557SX Hengelo, NL

Beoordelingen

Hieronder vindt u beoordelingen van onze reparatie diensten door onze klanten. Wilt u ook een reactie achterlaten, gebruik dan onderstaande formulier. Uw beoordeling zal vervolgens zo spoedig mogelijk toegevoegd worden. Naam en email velden zijn verplicht! (uw email adres wordt niet op de beoordelingen pagina weergegeven). LIKE ons ook op onze nieuwe facebook pagina. Kijk ook Beoordelingen op Marktplaats.nl

Gravatar
Jan
Uitstekende Service
Via de webshop 2 batterijen besteld. De 1e keer is de zending niet aangekomen.ff een mailtje en t was geen probleem om de batterijen nog een keer te verzenden. Deze keer wel aangekomen. Uitstekende service!!
Gravatar
Jacquet
Homecast HS9000 CI CD Twin PVR
Mijn receiver viel regelmatig uit en starte direct daarna weer uit zichzelf hetgeen zeer hinderlijk was.
Bij Satreparatie een afspraak gemaakt en binnen een half uur was de receiver nagekeken en een software update ingeladen.
De receiver heeft nadien geen uitval meer gehad en ook de EPG werkt beter en sneller als voorheen. Ben dus een tevreden klant.

Gravatar
Ruud
Topfield recorder 160/320
In 20 minuten repareerde Medin vakkundig en voor een schappelijke prijs een hopeloos kapotte Digitenne recorder. Hij doet het weer perfect. Hulde!!
Gravatar
René
reparatie
Gebeld voor reparatie Xtrend. Kon direct langskomen en binnen een uur was ik weer thuis én was de Satreciever gerepareerd! Perfecte service!!
Kan alleen maar een dikke 10 geven. Hvala!

Gravatar
Swolfs
Sat.ontvanger gerepareerd
De kapotte sat.ontvanger vrijdags opgestuurd en dinsdag daarna al terug. Gerepareerd voor een schappelijke prijs. Hulde!

1000 Resterende tekens


© 2018 Sat Reparatie by Sat Reparatie

Druk op enter om te zoeken
Druk op enter om te zoeken


(+31) 74 250 7192
Contact
Palestrinastraat 72, 7557SX Hengelo, Nederland

Openingtijden

Ma - Vri
11:00 tot 21:00 uur
Zaterdag
19:00 tot 21:00 uur
Zondag
Gesloten
Wij werken alleen op afspraak!
Afspraak maken

Volg ons op: